Boekhouding - TC Finance en ICT

TC Finance en ICT
Ga naar de inhoud

Boekhouding

TC Finance en ICT Rekenen
Er komt veel kijken bij het bijhouden van uw boekhouding. Door ons in te schakelen, kunt u een hoop tijd besparen. U hoeft zich dan namelijk niet in te lezen in alle regels die hierbij komen kijken. Daarnaast hoeft u niet op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen op dit gebied. Onze medewerkers beschikken over deze kennis. Zij kunnen er voor zorgen dat uw boekhouding op een juiste en snelle manier gedaan wordt. U bespaart tijd en u weet zeker dat uw administratie aan alle wettelijke verplichtingen voldoet.
Voor het maken van uw verkoopfacturen kunt u gebruik maken van een door ons ontwikkeld factuurprogramma. Het gebruik van dit programma is gratis. U krijgt van ons een uitleg van de werking van dit programma op uw locatie (één dagdeel). Als u functionaliteit toegevoegd wilt hebben, zoals een aanmaningenmodule, dan kunnen wij dat voor u verzorgen. De facturen kunt u ook digitaal naar ons toe sturen waarna wij ze verwerken in de administratie.

TC Finance en ICT Administratiekantoor

Verwerken van de boekhouding

Zoveel ondernemers, zoveel voorkeuren. Ook als het om boekhouden gaat. Wij leveren maatwerk. U bepaalt hoe u het wilt hebben. U kunt het van-A-tot-Z verwerken van uw administratie aan ons uitbesteden. U kunt er ook voor kiezen de administratie helemaal zelf te doen, waarbij wij slechts een laatste check doen. Alle varianten daartussen zijn mogelijk. In overleg bepalen we wat uzelf doet en waar wij het stokje overnemen. Hiermee vinden we de ideale balans in onze samenwerking. In ieder geval zorgen we ervoor dat de financiële informatievoorziening op orde is, dat de fiscale aangiften, zoals BTW, tijdig worden verzorgd en dat de jaarrekening gemaakt en (in geval van een BV) gedeponeerd wordt. Wanneer wij een jaarrekening voor u maken wordt deze besproken op uw bedrijf.
Copyright © 2019 TC Finance en ICT
TC Finance en ICT
Taco de Ruijter
06 - 24 46 14 94
info@TCFinanceICT.nl
Etty Hillesumsingel 32, Pijnacker
Kvk 66781833
Terug naar de inhoud